Over mij & Contact

Mijn naam is Leonie van Went, visagiste & hairstyliste en woon in Noordwijk. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in marketing & communicatie, heb ik het roer compleet omgegooid. Ik volgde een visagieopleiding (incl. hairstyling) aan de Internationale Visagieschool in Den Haag (ANBOS gecertificeerd).

Nu werk ik al zes jaar als freelance visagiste & hairstyliste voor diverse bedrijven en opdrachtgevers (tv, theater, reclamebranche, bedrijfsleven). Mijn werkgebied is alles in het gebied van Noordwijk tot Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Al snel bleek dat ik ook bruidsvisagie & bruidskapsels heel leuk vind. Het maken van bruidskapsels vergt speciale technieken en die heb ik tijdens diverse cursussen en training onder de knie gekregen. Het contact met de bruiden, het meedenken over en meeleven naar de belangrijke dag… Ik vind het geweldig! Voor de proef bel of mail ik altijd eerst om kennis te maken en uitgebreid alle wensen te bespreken. Wat is het thema van je bruiloft? Hoe ziet jouw jurk eruit? Wat vind je mooi? Waar voel je je prettig bij? En tijdens de proefsessie gaan we jouw gewenste ‘look’ uitproberen om te kijken of dit ook echt is wat je wilt.

Verder werk ik veel voor ondernemers en zzp-ers die brandingshoots doen om zichzelf beter zichtbaar te maken. En als je dan toch zichtbaar bent, dan maar op je mooist toch? Ik zie al snel wat je wilt uitstralen en pas daar de make-up op aan.

Ik omschrijf mijzelf als creatief, klantgericht en een ‘mensen mens’. Verder kan ik goed improviseren en op tijd werken. Mijn motto: “iedereen is mooi”.

‘Aan het werk’ bij één van ‘mijn’ bruiden.

bruiloftsofieenmaarten-chantalcornetfotografie-6
Fotocredits: Chantal Cornet Fotografie

Spring naar toolbar

Leonie van Went
Tel: +31 (0)6 – 1411 79 58
E-mail: info@visagiebyleonie.nl

Leuk als je me volgt op social media!
Facebook visagiebyleonie
Instagram @visagiebyleonie

Ik verzorgde o.a. de visagie voor:

2020

2019

2018

2017

2016

  • fotoserie ‘Wereldvrouwen’ kunstweek Noordwijk
  • website van Great Magazines: www.greatmagazines.nl 
  • tv-registratie van het programma Maestro Jules Onthult (2016)
  • live uitzending van Eén voor kinderen t.b.v. het goede doel

2015 en eerder

Fotografe Chantal Cornet: “Als fotografe werk ik heel graag samen met Leonie; ze is een fijn persoon om mee samen te werken, denkt goed mee met de wensen van de klant en van mij als fotografe 😉 en ik vind het dan ook elke keer weer een feestje als we samen een leuke opdracht mogen doen. Hopelijk volgen er nog veel meer leuke opdrachten voor ons samen en als jullie nog op zoek zijn naar een visagiste, zeker even contact opnemen met Leonie!”

—-

Kamer van Koophandel: 65463455

Reiskosten binnen Noordwijk zijn gratis, daarbuiten € 0,29 p. km.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wanneer een boeking definitief bevestigd is, zullen de kosten van de dienst in rekening worden gebracht.

[intergeo id="1QTM"][/intergeo]