Fotoshoots & film

Laat zien wie jij bent
Wanneer je je als ondernemer professioneel presenteert. En dat is best vaak; denk aan foto’s op je website, LinkedIn, social media, tijdens het maken van vlogs of in een bedrijfsfilm, sta er dan bij stil dat het belangrijk is hoe je eruit ziet. Je denkt misschien dat het gaat om de inhoud, dus om wat je zegt, wat je vertelt, maar het gaat erom wie je bent. Wil jouw ‘publiek’ naar je luisteren en geloven ze wat je vertelt? Daar gaat het om. In dat geval kun je maar het beste jezelf zijn. Maar dan wel de mooiste versie van jezelf!

Dus  een frisse, zakelijke (naturelle) uitstraling, tot in de puntjes verzorgd. Niet jezelf verbergen achter een masker van make-up, maar juist de sterke punten naar voren brengen. Dan komt jouw boodschap het beste over op jouw klant. Visagie is persoonlijk en bepalend voor je uitstraling. Mijn kwaliteit is dat ik zie wie je bent. Tijdens een korte kennismaking kan ik al snel inschatten wat jij wilt en nodig hebt om je lekker te voelen voor de camera.

Zie ik je binnenkort voor mijn visagie spiegel?

Marjena Moll van het bedrijf Etenslessen: “Je zag mijn gezicht voor het eerst maar kon direct zien wat bij me past. Echt vakwerk en mijn haar heeft nog nooit zo mooi gezeten. Ik vond het gewoon zonde om erop te slapen.” 

Shoot voor de website van Movers & Shakers Recruitment:

_tn_4809637b92c975231

_tn_ecf9022cfcdf7217

Fotocredits: Annelore van Herwijnen

Verder verzorgde ik de visagie voor:

2018

2017

2016

  • fotoserie ‘Wereldvrouwen’ kunstweek Noordwijk
  • website van Great Magazines: www.greatmagazines.nl 
  • de tv-registratie van het programma Maestro Jules Onthult (2016)
  • live uitzending van Eén voor kinderen t.b.v. het goede doel (diverse BN-ers en het webcare team)

2015 en eerder

Fotografe Chantal Cornet schreef:

“Als fotografe werk ik heel graag samen met Leonie; ze is een fijn persoon om mee samen te werken, denkt goed mee met de wensen van de klant en van mij als fotografe 😉 en ik vind het dan ook elke keer weer een feestje als we samen een leuke opdracht mogen doen. Hopelijk volgen er nog veel meer leuke opdrachten voor ons samen en als jullie nog op zoek zijn naar een visagiste, zeker even contact opnemen met Leonie!”

—-

Marlous Oink schreef op 11 november 2016:

“Voor ons bedrijf Great Magazines heeft Leonie voor diverse foto- en video shoots haar en make-up verzorgd. Het is erg fijn werken met Leonie, ze is niet alleen heel goed in haar vak, ze is ook nog eens heel flexibel en bereid mee te denken. En tevens een ontzettend fijn persoon, met wie je direct een vertrouwde klik hebt. De resultaten waren prachtig (binnenkort te zien op onze nieuwe website)! Dank Leonie!”

 

Prijzen zijn op aanvraag. Stuur me gerust een mailtje of bel me (06-14117958) voor meer informatie of beschikbaarheid.