Bruiloft in Noordwijk – 2 september 2016

Voor mij een thuiswedstrijd ;-), in mijn eigen wijk werd Renate al vroeg door haar kapster mooi gemaakt. Daarna arriveerde ik om¬†haar make-up en de make-up voor haar dochtertje te doen. In een ontspannen sfeer werden foto’s gemaakt. Hoewel de voorspellingen wisselend waren begon de dag heerlijk zonnig en dat is natuurlijk fijn.

Vanuit haar stoel delegeerde Renate alles en werden er broodjes gehaald, kinderen verschoond en aangekleed en aanwijzingen gegeven. Waar ligt de schaar, wat moet de kleine aan? Enz., enz… Het is een hele prestatie wat mij betreft,¬†trouwen en een gezin runnen. Gelukkig was er geen stress en werd er veel gelachen. Het was, ook voor mij, een feestje om te mogen doen. En het leuke… Renate heet nu ook ‘Van Went’. Foto’s volgen later!