Zonnige bruiloft in Leiden – 23 juli 2016

Afgelopen zaterdag was ik vroeg op om te vertrekken naar Leiden voor de bruiloft van Sofie en Maarten. Ze hadden (redelijk) geslapen en hadden er zin in! Logisch, het beloofde prachtig weer te worden en sowieso een heel bijzondere dag! Tot Sofies schrik plantte ik mijn stoel in de keuken voor het raam. In het daglicht is de beste plek om bruidsmake-up aan te brengen! De bruidegom vertrok naar een vriend, de keuken werd omgebouwd tot beauty studio en na ongeveer een uurtje was het klaar. Ik koos voor Sofies lichte huid voor een mooie niet al te dekkende foundation en een oranje blush. Voor haar ogen, ze draagt een bril, heb ik wimperstukjes opgebracht en koos ik voor aardetinten in combinatie met een gouden sierkleur. De lippen mochten eruit springen, maar moesten niet te opvallend. Een koperrode lippenstift was de beste keus. Het stond haar prachtig. De moeder van Sofie en twee vriendinnen waren inmiddels gearriveerd. Nu was het dan echt bijna zover…

Daarna heb ik het korte haar van Sofie opgestoken. Het was prachtig gekleurd, waardoor bij het opsteken alle verschillende kleuren goed te zien waren. Van blond, tot koper, tot aubergine. Precies zoals Sofie zelf is, kleurrijk! Ook de jurk had bijzondere bordeauxrode kleuraccenten en in de schoenen kwam dezelfde kleur terug. Het kapsel werd compleet gemaakt met een mooie diadeem.

Nu was het tijd om de jurk aan te doen en voor mij om de moeder van Sofie op te maken. Normaal draagt ze helemaal geen make-up dus hebben we gekozen voor een naturelle look, een lichte shader en blush. Op de ogen heb ik roze, bruin en lila gebruikt, wat weer mooi terugkwam in haar kleding. En op de lippen bracht ik een mooie nudekleurige lippenstift met een glansje aan. Het haar van Natalie, de beste vriendin van Sofie, heb ik met een krultang gekruld en gevlochten.

Daarna pakte ik mijn spullen en liet nog wat make-up achter voor Sofie om zelf e.e.a. bij te werken gedurende de dag. Wat een gezellige, relaxte ochtend was het. Niemand heeft stress ervaren en zo hoort het wat mij betreft. Je trouwdag is bedoeld om te genieten van elk moment. En aan de eerste (sneakpeak) trouwfoto’s te zien hebben ze dit de rest van de dag ook zo volgehouden!

 

 

Ebruiloftsofieenmaarten-chantalcornetfotografie-6

bruiloftsofieenmaarten-chantalcornetfotografie-39 bruiloftsofieenmaarten-chantalcornetfotografie-315

 

 

Tagged , , , , ,