Over mij & Contact

Mijn naam is Leonie van Went, visagiste & hairstyliste en woon in Noordwijk. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in marketing & communicatie, heb ik het roer omgegooid. Ik volgde een visagieopleiding (incl. hairstyling) aan de Internationale Visagieschool in Den Haag (ANBOS gecertificeerd).

Nu werk ik al 9 jaar als freelance visagiste & hairstyliste voor diverse bedrijven en opdrachtgevers (tv, theater, reclamebranche, bedrijfsleven). Mijn werkgebied is voornamelijk het gebied van Noordwijk tot Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht, maar ook daarbuiten.

Al snel bleek dat ik ook bruidsvisagie & bruidskapsels heel leuk vind. Het maken van bruidskapsels vergt speciale technieken en die heb ik tijdens diverse cursussen en trainingen onder de knie gekregen. Het contact met de bruiden, het meedenken over en meeleven naar de belangrijke dag…  Bij de proef maken we kennis en bespreken we uitgebreid al jouw wensen. Wat is het thema van je bruiloft? Hoe ziet jouw jurk eruit? Wat vind je mooi? Waar voel je je prettig bij? En tijdens de proefsessie gaan we jouw gewenste ‘look’ uitproberen om te kijken of dit ook echt is wat je wilt.

Verder werk ik veel voor ondernemers, bedrijven en zzp-ers die brandingshoots doen om zichzelf beter zichtbaar te maken. En als je dan toch zichtbaar bent, dan maar op je mooist toch? Ik zie al snel wat je wilt uitstralen en pas daar de make-up op aan.

Ik omschrijf mijzelf als creatief, klantgericht en een ‘mensenmens’. Verder kan ik goed improviseren en op tijd werken. Mijn motto: “iedereen is mooi”.

bruiloftsofieenmaarten-chantalcornetfotografie-6ie van Went

Leonie van Went
Tel: +31 (0)6 – 1411 79 58
E-mail: info@visagiebyleonie.com
Instagram: @visagiebyleonie

Ik verzorgde o.a. visagie voor:

Fotografe Chantal Cornet: “Als fotografe werk ik heel graag samen met Leonie; ze is een fijn persoon om mee samen te werken, denkt goed mee met de wensen van de klant en van mij als fotografe en ik vind het dan ook elke keer weer een feestje als we samen een leuke opdracht mogen doen. Hopelijk volgen er nog veel meer leuke opdrachten voor ons samen en als jullie nog op zoek zijn naar een visagiste, zeker even contact opnemen met Leonie!”

—-

Kamer van Koophandel: 65463455

Reiskosten binnen Noordwijk zijn gratis, daarbuiten € 0,45 p. km.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wanneer een boeking definitief bevestigd is, zullen de kosten van de dienst in rekening worden gebracht.

[intergeo id="1QTM"][/intergeo]