Fotoshoots

Brandingshoot -jezelf als merk- Laat zien wie je bent!

Wanneer je je als ondernemer of bedrijf presenteert op o.a. website, LinkedIn, Social Media, vlogs of bedrijfsfilm, sta je er misschien niet altijd bij stil dat het belangrijk is hoe je eruit ziet. Het gaat immers om kennis en expertise, toch? Dit is natuurlijk waar, maar het gaat er vooral om wie je bent. Wil jouw ‘publiek’ naar je luisteren en geloven ze wat je vertelt? In dat geval kun je het beste jezelf zijn. Maar dan wel de mooiste versie van jezelf!

Dus  een frisse, zakelijke (naturelle) uitstraling, tot in de puntjes verzorgd. Niet jezelf verbergen achter een masker van make-up, maar juist de sterke punten naar voren brengen. Dan komt jouw boodschap het beste over op jouw klant. Visagie is persoonlijk en bepalend voor je uitstraling.

Een krachtige uitstraling door de juiste visagie is een goede investering. Voor zowel mannen als vrouwen. Mijn kwaliteit is dat ik zie wie je bent. Tijdens een korte kennismaking kan ik al snel inschatten wat jij wilt en nodig hebt om je lekker te voelen voor de camera. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale look. Ik kijk naar je karakter, functie en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Zie ik je binnenkort voor mijn visagiespiegel?

Tarieven:

2 uur Visagie, hairstyling, cameracheck                                                                               €150,- 
3 uur Visagie, hairstyling, cameracheck, extra uur assistentie, touch-ups, tweede stijl       €215,-  
4 uur Visagie, hairstyling, cameracheck, 2 uur assistentie, touch-ups, nieuwe stijlen          €275,- 
8 uur Visagie, hairstyling, assistentie tijdens de shoot, meerdere looks en bijwerken         €450,-

Prijzen zijn ex. BTW en ex. parkeer & reiskosten.

——————-
Video opnamen/ commercials

Prijzen zijn op aanvraag.
—————–

 

Saskia Postma, Personal Branding Coach: “Omdat ik een fotoshoot voor mijn nieuwe website had gepland, heb ik Leonie die dag gevraagd mij op te maken. Het is voor jezelf best lastig om te bepalen of je niet te zwaar opgemaakt bent of juist te flets als er foto’s gemaakt worden die je professioneel wilt gebruiken. Leonie heeft ervaring met visagie voor fashionshoots, tv en bruiloften dus ze weet wel waarover ze het heeft.

En daarnaast is ze ook een hele lieve prettige vrouw bij wie je meteen merkt dat ze er helemaal voor gaat om jou de beste versie van jezelf te maken. Het was een plezier met haar te werken. Ook mijn vrouwelijke figurant werd helemaal blij van de make over die Leonie met haar make up realiseerde. Ik kan Leonie aan iedereen aanbevelen.”

Marjena Moll, Eigenaresee van het bedrijf Etenslessen: “Je zag mijn gezicht voor het eerst maar kon direct zien wat bij me past. Echt vakwerk en mijn haar heeft nog nooit zo mooi gezeten. Ik vond het gewoon zonde om erop te slapen.” 

Marlous Oink, Great Magazines: “Voor ons bedrijf heeft Leonie voor diverse foto- en video shoots het haar en de make-up verzorgd. Het is erg fijn werken met Leonie, ze is niet alleen heel goed in haar vak, ze is ook nog eens heel flexibel en bereid mee te denken. En tevens een ontzettend fijn persoon, met wie je direct een vertrouwde klik hebt. De resultaten waren prachtig (binnenkort te zien op onze nieuwe website)! Dank Leonie!”

Shoot voor de website van Movers & Shakers Recruitment:

_tn_4809637b92c975231

_tn_ecf9022cfcdf7217

 

Fotocredits: Annelore van Herwijnen

 

Facebook recensies